Nature Award 2015

Wie wordt de winnaar van de Nature Award 2015?

13-10-2015

It’s a wrap! Eind september werden de inzendingen voor de Nature Award 2015 powered by GoPro officieel afgesloten. Momenteel staat onze jury dus de lastige taak te wachten één winnaar uit te kiezen. En dat wordt dit jaar geen eenvoudig klusje …

Grotere uitdaging

De afgelopen maanden trokken weer heel wat natuurminnende GoPro-eigenaars eropuit om een filmpje met award-winnende allures in elkaar te boksen. Al snel merkten we echter dat de opdracht dit jaar een pak moeilijker bleek dan de vorige editie. Velen deden een poging, maar slechts weinigen slaagden er echt in het thema te vertalen naar een meeslepende video – zonder onze strenge voorwaarden uit het oog te verliezen natuurlijk.

Nog eventjes geduld

We gaan dus spannende dagen tegemoet … Op dit eigenste moment is onze professionele jury nog steeds druk bezig de inzendingen tot op het bot te analyseren. De aankondiging van de allerbeste video zal dus iets langer op zich laten wachten dan verwacht. Maar geen nood, de winnaar komt sowieso binnenkort uit de bus en krijgt meteen een persoonlijk berichtje van ons. To be continued!

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden zodra de winnaar van de Nature Award bekend is? Schrijf je in op de nieuwsbrief.

FacebookTwitter
Volg A.S.Adventure op