WW5_letshaveadream

Let’s have a dream

18-09-2014

Inspireren, ontroeren, even stilstaan bij al dat moois dat ons omringt … Dát is wat we voor ogen hadden toen we de GoPro Nature Award in het leven riepen. En dat lijken jullie perfect begrepen te hebben, want in de laatste rechte lijn naar de deadline stromen de inzendingen binnen! Deze vijfde genomineerde zit er ‘boenk’ op.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar in dit geval is het de combinatie tussen woord en beeld die een ijzersterke indruk nalaat. Met citaten van Martin Luther King en Charlie Chaplin kun je niet fout gaan, dacht deze aspirant-filmmaker, en gelijk heeft hij! Panshots, close-ups, timelapses en dynamische dronebeelden maken het plaatje helemaal af.

Heb jij nog meer trucjes in je audiovisuele hoed zitten? Laat ze ons dan zien! Je hebt nog tot 30 september de tijd om ons jouw inspirerende natuurfilmpje te bezorgen. Kun je ons overtuigen, dan levert je dat alvast een A.S.Adventure-waardebon van € 250 op. En dan sta je wel héél dicht bij de GoPro Nature Award en de hoofdprijs van € 10.000!

FacebookTwitter
Volg A.S.Adventure op