Nature Award 2015

Nature Award 2015 powered by GoPro

Maak een kort filmpje van max. 2 minuten waar je publiek even stil van wordt. Het thema voor 2015: een hoopvolle blik op een duurzame toekomst. Kun je ons overtuigen dat de krachten van de stedelijke leefwereld en die van de natuur hand in hand kunnen gaan? Wie weet ga jij dan aan de haal met de hoofdprijs: de Nature Award 2015 powered by GoPro en € 10.000!

De GoPro is zoveel meer dan een action camera. Met deze meest veelzijdige camera ter wereld kun je ook adembenemende, haarscherpe natuurbeelden maken. En dat is exact wat wij van jou verwachten.

Alle inzendingen worden beoordeeld door een professionele jury onder leiding van Koen De Bouw.

Opgelet! Van alle inzendingen zal het bronmateriaal streng gecontroleerd worden om na te gaan of effectief enkel met GoPro-materiaal werd gefilmd én gemonteerd.

Een mooie, passende soundtrack kan je filmpje naar een hoger niveau tillen, maar zorg er dan wel voor dat de rechten van de muziek gecleared zijn. Concreet: maak enkel gebruik van muziek die je zelf gecomponeerd hebt of muziek waarvoor je de rechten bezit of gekocht/gecleared hebt.

25 maart 2015: Actie!

Vanaf 25 maart kun je je video insturen. Een jury met onder andere Koen De Bouw en Tim Janssens beoordeelt alle inzendingen.

Shortlist

Uit alle inzendingen zal de jury op regelmatige basis een filmpje op de shortlist plaatsen. Eén van hen wordt de uiteindelijke winnaar van de Nature Award 2015 powered by GoPro.

Komt jouw filmpje op de shortlist terecht, dan krijg je alvast een A.S.Adventure-cadeaucheque van € 250 toegestuurd. Ideaal om je GoPro-arsenaal mee uit te breiden! Maar ook eeuwige roem is je deel, want de genomineerde filmpjes krijgen een ereplaats op het YouTube-kanaal van A.S.Adventure.

Stuur jouw video ten laatste vóór 30 september in.

Oktober 2015: Eindwinnaar

Vanaf 1 oktober gaat de jury gaat in beraad en kiest uit de shortlist één eindwinnaar. Die wint de Nature Award powered by GoPro en mag de indrukwekkende som van € 10.000 in ontvangst nemen. De winnaar wordt eind oktober bekendgemaakt.

Tast met je GoPro-camera de grens tussen stad en natuur af en blaas ons omver met jouw creatie!

De Nature Award is een initiatief van GoPro en A.S.Adventure. Didier Neyt, marketing manager van A.S.Adventure: “De Nature Award wil iedereen aanzetten om oog te hebben voor de schoonheid van onze inheemse natuur. Door de natuur een inspirerende hoofdrol te laten spelen, zullen de video’s bijdragen tot een groter besef dat die natuur de nodige zorg verdient. Dat bewustzijn leeft immers bij A.S.Adventure, getuige de jarenlange samenwerking met Cool Earth en Natuurpunt. Ook acteur Koen De Bouw en componist Tim Janssens schaarden zich in geen tijd achter de actie. Ze zullen mee instaan voor het selecteren van de uiteindelijke winnaar.”

Wat zijn de voorwaarden?

1. Lengte: max. 2 minuten

2. Locatie: 100 % gedraaid in België en/of Luxemburg

3. Materiaal: 100 % GoPro, zowel de apparatuur als de montagesoftware GoPro Studio (gratis te downloaden op www.gopro.com)

4. Vergeet ook niet het ‘A.S.Adventure powered by GoPro’-frame te monteren in de intro of outro van je kortfilm. Je vindt dit beeld in 3 mogelijke versies op onze website: klik hier voor de zwarte versie, klik hier voor de witte versie, klik hier voor de grijze versie.

 

Volg A.S.Adventure op