nature-award-winnen-doe-je-zo

De Nature Award winnen doe je zo

28-05-2015

De hoofdvogel in de Nature Award-verkiezing afschieten? Dat vergt bloed, zweet, tranen en vooral … heel veel geduld. Vraag maar aan Tim Janssens, de componist uit Begijnendijk die vorig jaar met de fel begeerde hoofdprijs van 10.000 euro aan de haal ging.

Winnaar aan het woord

Van nieuwsgierige eekhoorns en rondcirkelende meeuwen tot adembenemende landschappen: This is our home van Tim Janssens grijpt je naar de keel. Akkoord, de lat lag hoog, maar deze video overtrof onze stoutste verwachtingen! In dit interview vertelt Tim over de maandenlange voorbereiding van zijn winnende filmpje, dat in amper twee minuten onze Belgische natuur prachtig in beeld brengt.

 

 

Geïnspireerd?

Ook dit jaar sturen we je opnieuw veld, bos, strand of heide in om een filmpje met een krachtige boodschap te draaien. Voor de tweede editie van de Nature Award gooien we het echter over een andere boeg. Jouw opdracht? Ga op zoek naar plekjes waar de krachten van onze stedelijke leefwereld en de ongerepte natuur elkaar raken, en breng ze op een opvallende, dynamische manier in beeld. Met andere woorden: toon ons een hoopvolle blik op een toekomst waarin mens en natuur vreedzaam kunnen samenleven. Met of zonder drone.

Klaar om erin te vliegen? Grijp je GoPro-camera, stel een scenario op en ga aan de slag! Meer gedetailleerde info over de voorwaarden om deel te nemen, vind je hier. Is je filmpje klaar voor inzending? Dan kun je het hier uploaden.

Heb je een echte winnaarsmentaliteit? Dan is alleen het allerbeste materiaal goed genoeg, natuurlijk. Met de GoPro Hero 4 heb je sowieso een voetje voor!

 

FacebookTwitter
Volg A.S.Adventure op