GoPro Hero4

Better, harder, faster, stronger: de GoPro Hero 4

24-03-2015

Eind vorig jaar mocht de GoPro-familie een nieuwe telg verwelkomen: de GoPro Hero 4. Dit vernuftig stukje elektronica legt je beelden nog beter, sneller en scherper vast dan zijn voorganger. We zetten zijn specificaties graag nog even voor je op een rijtje.

Sneller, scherper, beter

Met de Black Edition film je nu in 4K aan 30 fps in plaats van 15 fps, met een nog betere beeld- en geluidskwaliteit. Wie houdt van super-slow-motion in HD kan z’n hart ophalen met de 120 fps in 1080p, wat voorheen slechts 60 fps was. En voor timelapses en foto’s kun je nu zelf je exposure instellen, wat bij slechte lichtomstandigheden een sterk verbeterde kwaliteit oplevert. Ideaal als je bij zonsopgang of in de avondschemering beelden gaat schieten!

Van beginner tot ambitieuze waaghals

Aangezien de verschillen eigenlijk miniem zijn, hoeft de Silver Edition zeker niet onder te doen voor zijn zwarte broertje. Akkoord, hij haalt enkel 120 fps in 720p en kan 4K alleen aan in 15 fps, maar that’s it! Verder beschikt hij over dezelfde leuke nieuwtjes als de Black. Meer zelfs: zijn ingebouwde touchscreen is een handig extraatje dat de Black Edition moet missen.

De coolste nieuwe snufjes?

Vanaf nu kun je je GoPro zo instellen dat hij meteen begint te filmen van zodra je hem opzet. Al die gemiste acties omdat je het ‘rec’-knopje vergat in te duwen, zijn dus voorgoed verleden tijd. En wat dacht je van de ‘dedicated HiLight’-knop, waarmee je tijdens het filmen al een digitale post-it kunt toevoegen aan je video? Extra makkelijk natuurlijk met die handige touchscreen van de Silver Edition! Zo vind je de meest memorabele beelden meteen terug en verlies je geen tijd tijdens het monteren.

Sta je te popelen om de Hero 4 uit te proberen voor je Nature Award-inzending? Kom dan snel langs bij A.S.Adventure of bestel je nieuwe speeltje online.

 

 

FacebookTwitter
Volg A.S.Adventure op